Ni la Covid ens atura!

Orelludes i Orelluts! No us mentirem: ha estat un any difícil, amb molts bolos suspesos i molta nostàlgia dels escenaris. Des del mes de febrer fins a l’agost vam estar aguantant per no actuar-nos a sobre. Només podem tenir paraules d’etern agraïment pels que han continuat apostant per la cultura, tant els que heu programat com els que heu vingut. Sabem que la cultura és segura i volem continuar treballant.

La segona onada ens ha tornat a perjudicar reprogramant concerts de nou, i no sabem què passarà el 2021 pel que ara mateix l’únic que sabem és que aquest 2020 l’acabarem, si no hi ha res de nou, amb dos espectacles: el proper 6 de desembre, dins la programació de Fires de Sant Narcís, cancel·lades i reprogramades, serem a l’Auditori de Girona amb “Avui fem Pop”, la fantàstica història de dues reines que es converteixen en dives gràcies a la música pop, això sí, amb un espectacle adaptat a la Covid i amb moltes sorpreses que us deixaran amb la boca ben oberta. No deixeu de mirar ben amunt!

I acabarem l’any amb la Festa Major de l’AA.VV. La Devesa, també reprogramada al 19 de desembre a la plaça Miquel de Palol, amb “I Love Rock & Roll” i moltes ganes de sacsejar-ho tot.

Gràcies per continuar gaudint de la música. Ens veiem ben aviat als escenaris!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s