Un gran final de la “Trilogia” a Temporada Alta

Ha sigut un final de Trilogia d’Orelles de Xocolata meravellós a Temporada Alta. El renovat Avui fem Pop, reestrenat a La Mirona diumenge passat, va ser una explosió de bon rotllo, que ens dóna ànims per seguir defensant la bona música en directe per a tota la família. També, vosaltres, el públic, seguidors i seguidores dels nostres espectacles, que cada cop sou més, que repetiu i ens feu arribar els vostres ànims.

Estem molt contents dels nostres tres espectacles: I Love Rock & Roll, amb la Rock i la Roll descobrint que el rock és més que soroll i peluts; Funky, Funky, amb una Gran Batalla del Funky que ens uneix a tots i a totes; i Avui fem Pop, on convertim dos personatges molt particulars en dives del Pop a l’alçada de Beyoncé. Ens ho passem molt bé fent-los i, sobretot, veient que bé que us ho passeu.

Volem agrair a Temporada Alta la confiança que ens han fet de nou en aquesta edició i des d’aquí reivindicar la feina d’aquest festival, que ha posat el teatre a les nostres agendes i les nostres vides. Esperem que la Hisenda espanyola, amb les seves punyalades traperes, no se’l cruspeixi, seria una catàstrofe cultural…

Famílies, només ens queda demanar-vos que continueu estimant la música. Pares i mares, estem convençuts que la música i la cultura només portaran beneficis als vostres fills i filles, els faran créixer feliços i els faran desenvolupar el seu esperit crític.

Ens veiem als escenaris, als carrers o al fons del mar si cal.

Recordeu que la música serà sempre nostra!

La Xocobanda