Gràcies a totes per estimar el rock!!!!

Aixecar el teló aquest any a Temporada Alta ha estat un plaer. Volem agraïr a tots els rockers i rockeres que vau omplir el teatre del Centre Cívic de Sant Narcís i vau gaudir de “I Love Rock & Roll” el 12 d’octubre passat.

Agraïm també la col·laboració del Centre Cívic (gràcies Mari Pau) i de les responsables del bar -Anna i Rosa, tot perfecte, com sempre!- que ens van fer i repartir la xocolata desfeta, com sempre cortesia dels nostres col·laboradors Xocolates Torras.

Agraïm la feina professional dels tècnics de Temporada Alta, voluntàries, taquillers i tot l’equip de Bitó Produccions que es van bolcar, un cop més, perquè tot anés rodat.

Agraïm a en Dani Ibáñez i El Taller de les Músiques, l’experiència del Taller de Superbateria que uns quants nens i nenes privilegiades van poder gaudir.

I, finalment, us agraïm a totes i tots els que vau venir i vau estimar una mica més el rock. Us esperem el 19 de novembre a l’Auditori de la Mercè, per gaudir del “Funky, Funky” al nostre segon espectacle a Temporada Alta aquest any.

Orelles de Xocolata I Love Rock&Roll espectacle familiar Temporada Alta 2017 (taller de Superbateria)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s